SlovenskoHrvaškoSrpskoEnglish

Male živali

VMP tablete

Vitaminsko-mineralno-proteinske tablete za pse in mačke, krmni dodatek

kalcij,fosfor, magnezij, vitamin A, vitamin D3, vitamin E, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, nikotinamid, folna kislina, biotin, baker, železo, mangan, cink

Uporablja se pri: pospeševanju razvoja skeleta ter splošnega razvoja, izboljšanju splošnega stanja starejših živali, povečanih potrebah v času laktacije in gravidnosti, stresu ali povečanen napor (dresura, lov, razstave, potovanja). Dodatek biotina zagotavlja: prožnost kože in preprečevanje luščenja kože (prhljaj), optimalno rast, lesk, čvrstost in gostoto in optimalno pigmentacijo dlake.

 

REMOTION PLUS

Dodatek k hrani za preprečevanje nastajanja klobčičev dlake v prebavilih

Remotion Plus je naravni izvleček janeža. Najpomembnejše sestavine so maščobne kisline omega 3 in omega 6. Remotion Plus preprečuje nastajanje klobčičev dlake v prebavilih in odstranjuje že nastale. Klobčiči dlaske posledično privedejo do slabe prebave, zaprtja in vnetja črevesnega trakta. Dodatek najpomembnejših maščobnih kislin omega 3 in omega 6 pomaga uravnavati črevesno peristaltiko. Naravni izvleček janeža olajša trebušne bolečine in učinkuje pomirjevalno.

 

 

EPATO750
EPATO PASTA PLUS

Dietetičen dodatek k hrani za mačke

Jetrna moka, titriran in standardiziran silimarin, pivski kvas, MOS (manan-oligosaharidi), mikrokristalinična celuloza, rastlinske maščobe, natrijev in kalcijev alumosilikat.

Epato750 je izdelek na osnovi silimarina, ekstrahiranega iz pegastega badlja (Silybum marianum). Uporablja se ga vsakokrat, ko so vrednosti jetrnih encimov spremenjene zaradi različnih vzrokov, kot je stres zaradi farmakoloških ali prehranskih vzrokov ali zaradi drugih etiologij. Epato750 je dopolnilo k vsakdanji hrani za živali, ki so podvržene prehranskim stresnim stanjem, hepatičnim motnjam in/ali so podvržene farmakoterapiji. Pomoč delovanju jeter.

 

EPATO1500

Dietetičen dodatek k hrani za pse

Jetrna moka, titriran in standardiziran silimarin, pivski kvas, MOS (manan-oligosaharidi), mikrokristalinična celuloza, rastlinske maščobe, natrijev in kalcijev alumosilikat.

Epato1500 je izdelek na osnovi silimarina, ekstrahiranega iz pegastega badlja (Silybum marianum).Uporablja se ga vsakokrat, ko so vrednosti jetrnih encimov spremenjene zaradi različnih vzrokov, kot je stres zaradi farmakoloških ali prehranskih vzrokov ali zaradi drugih etiologij. Epato1500 je dietetičen dodatek k hrani za pse, ki so podvrženi prehranskim stresnim stanjem, hepatičnim motnjam in/ali so podvrženi farmakoterapiji. Pomoč delovanju jeter.

 

PROAGE 1200

Dietetičen dodatek k hrani za pse

Polifenoli, maltodekstrin, saharoza, koruzni škrob, hidrogenirana maščoba, silicijev koloid, Vitamin E (α-tokoferol), Vitamin C. Uporabo preparata Proage 1200 priporočamo za vse pse, z namenom preprečevanja in premagovanja poškodb, ki jih povzroča oksidativni stres ter še posebej za: starejše pse, pse z vnetnimi obolenji, pse, ki izvajajo intenzivne fizične vaje , pse, katerih odgovor na zunaje dražljaje je zmanjšan zaradi oksidativnih procesov v organizmu (manj sodelovanja z lastnikom, manjša želja po igranju, okorelo gibanje,...), pse, ki so hranjeni s hrano, ki vsebuje veliko beljakovin in/ali je bogata z živalskimi maščobami.

 

ENTEROFILUS

Dietetičen dodatek k hrani v obliki raztopine in v ampulah

Gastrointestinalni bioaktivator

Je produkt izvirnega patentiranega procesa fermentacije žitaric, ki pospešuje naravni razvoj laktobacilov z možnostjo homolaktične in heterolaktične fermentacije. Proizvod vsebuje tudi encime, aminokisline, glive, oligoelemente in vitamine. Proizvod se uporablja pri nebakterijskem enteritisu. Med številnimi učinki, ki jih ima, so najpomembnejši: ščiti stene prebavil, zavira razvoj patogenih mikroorganizmov, bakteriostatični učinek, pospešuje prebavo zaradi prisotnosti proteolitičnih in aminolitičnih encimov, preprečuje dehidratacijo črevesnih celic zaradi vsebovanih oligodinamičnih elementov   in aminokislin, ki jih telo v '' tekoči '' fazi bolezni hitreje izloči, v zelo kratkem času vzpostavi črevesno mikrofloro tudi po dajanju antibiotikov, ter zmanjša terapevtski šok.

 

APTUS SKIN CARE

Biorion tablete

Popolna dietetična mešanica za pse in mačke za nego kože, spodbujanje rasti dlake in krepljev

Metionin, biotin

Biotin se potrebuje za zdravo kožo, dlako in kremplje. Metionin sodeluje pri povečanju učinka biotina (sinergističen učinek). Biorion se daje psom in mačkam za spodbujanje rasti in dobro počutje kože, dlake in krempljev. Znaki pomanjkanja biotina so: suha dlaka, dlaka brez sijaja, pomanjkanje pigmenta, izpadanje dlake, suha koža in krhki kremplji, ki se luščijo. Poteba po biotinu se poveča v času rasti, brejosti in laktacije. Primankljaj metionina lahko povzroči bolezni kože in dlake.

 

Eforion forte kapsule

Popolni dietetični pripravek za pse in mačke, ki vsebuje bistvene nenasičene maščobne kisline in se uporablja za vzdrževanje kože, dlake in krepljev

Vitamin E, Biotin, Cink, linolenska kislina, eikozapentaenojske kisline, dokozaheksaenojske kisline

Eforion forte kapsule vsebuje omega-3 in omega-6 maščobne kisline v razmerju, ki odgovarja živalim. Eforion forte kapsule se uporablja za vzdrževanje kože, dlake in krempljev. Dajanje maščobnih kislinskih preparatov je potrebno predvsem pri dieti z nizko vsebnostjo maščob ali pri dajanju suhe hrane. Eforion forte kapsule se daje za izboljšanje kvalitete dlake, zaščite kože in zmanjšanja luščenja kože.

 

Eforion olje

Popolni dietetični pripravek za pse in mačke, ki vsebuje bistvene nenasičene maščobne kisline in se uporablja za vzdrževanje kože, dlake in krepljev

Vitamin E, linolenska kislina, eikozapentaenojske kisline, dokozaheksaenojske kisline

Eforion olje vsebuje omega-3 in omega-6 maščobne kisline v razmerju, ki odgovarja živalim.

Eforion olje se uporablja za vzdrževanje stanja kože, dlake in krempljev. Dajanje maščobnih kislinskih preparatov je potrebno predvsem pri dietah z nizko vsebnostjo maščob ali pri dajanju suhe hrane. Eforion olje se daje za izboljšanje kvalitete dlake, zaščito kože in zmanjšanja luščenja kože.

 

 

APTUS SENIOR CARE
Aptus Apto-flex

Sirup za zaščito sklepnega hrustanca psov in mačk

Prehranski dodatek za pse in mačke.

Za pse in mačke – prehrana in regeneracija hrustanca in vezi v sklepih.

To je nova oblika hondroprotektivne substance v topni obliki, ki temelji na idealni kombinaciji tradicionalnih sestavin za podporo hrustancu in vezem (glukozaminsulfat, hondroitinsulfat, MSN), ki so jim dodali močno učinkovito hialuronsko kislino in kolagen.

 

 

Multidog vita tablete

Vitaminsko-mineralno-tablete za odrasle in starejše pse, krmni dodatek

Vitamin A, vitamin D3, vitamin E, vitamin, vitamin B1, vitamin B2 , vitamin B, vitamin B12, pantotenska kislina, niacin, folna kislina, biotin, karnitin, tavrin, železo, cink, mangan, jod, selen

Multidog Vita tablete se uporabljajo kot dopolnilni krmni dodatek, ki zagotovijo pasjemu organizmu zadostno količino bistvenih mikroelementov in vitaminov. Izdelek se priporoča še posebno v stresnih situacijah ( v obdobju okrevanja po poškodbah, operacijah,...) in pri starejših psih.

 

 

Slovenia:
IRIS, mEDNARODNA TRGOVINA, d.o.o.

Cesta v Gorice 8
1000 Ljubljana
Slovenija

Croatia:
IRIS FARMACIJA d.o.o.

Bednjanjska 14
10000 Zagreb
Croatia

Serbia:
IRIS FARMACIJA d.o.o. BEOGRAD

Bul. Mihajla Pupina 10/z/IV
11000 Beograd
Serbia
kontakt_spodaj

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. / We use cookies to improve our website and your experience when using it. Za podrobnejšo obrazložitev si oglejte podrobnejše informacije.

Sprejemam piškotke / I accept cookies from this site