SlovenskoHrvaškoSrpskoEnglish

Antialergijske posteljne prevleke

Popolni koncept zaščite pred pršicami za alergike in za bolnike z nevrodermatitisom

prsicePodjetje AlPrevent vam kot strokovni naslov za alergije na hišno pršico in za nevrodermatitis nudi popolni in nadvse prepričljiv koncept za ohranjanje vašega zdravja.
Misel, ki nas vodi pri delu je pomagati bolnikom z alergijo.

Naši izdelki so namenjeni temu, da vam lajšajo simptome vaših alergij.

Pristopi pri obravnavanju alergij na hišno pršico so mnogovrstni, tako da so poleg uporabe zdravil, pogosto potrebni tudi drugi spremljajoči ukrepi pri sanaciji vašega domačega okolja. S ciljno sanacijo bivalnih prostorov je mogoče koncentracijo pršic znatno znižati. Pršice so prisotne predvsem v ležiščih, kjer imajo v toplem in vlažnem okolju obilje hrane.

Enostavno, vendar učinkovito zaščito za zmanjšanje koncentracije alergenov, predstavljajo naše antialergijske posteljne prevleke. Izdelane so iz kakovostne mešanice mikrovlaken, ki zadržijo pršice in njihove izločke. Uporaba teh prevlek zato hitro in učinkovito zmanjšuje izpostavljenost dihalnih poti in kože alergenom hišnih pršic brez prepoznavnih neželenih učinkov. Material ne šumi, prepušča vodne hlape, diha in je trpežen. Antialergijske posteljne prevleke so zato tudi ob pogosti uporabi varne in zagotavljajo udobje pri spanju.

Na voljo so vse dimenzije v različici Soft ali proAir:

  • prevleke za vzmetnice,
  • prevleke za prešite odeje,
  • prevleke za vzglavnike,
  • jogi rjuhe in
  • potovalne rjuhe.

pdf_small Katalog izdelkov

Prevleke lahko naročite v naši Spletni trgovini.

Prevent Soft

Prvovrstna kakovost, mehkoba, enostavno za vzdrževanje.
Posteljne prevleke Prevent Soft za vzmetnice, prešite odeje in vzglavnike so izdelane iz mešanice mikrovlaken, prepustnih za zrak in neprepustnih za pršice in alergene. Še posebej jih odlikuje idealno razmerje med učinkovitostjo in udobjem. Udobno mehka puhasta kakovost je zagotovilo za vaš zdravi spanec.
Prevleke so skrbno izdelane in podvržene strogim kontrolam kakovosti. Dobavljene so samo neoporečne posteljne prevleke. Tkanina ni impregnirana ali kemično obdelana, zato je še posebej vzdržljiva in enostavna za vzdrževanje. Prevleke lahko pri pranju kuhamo in sušimo v sušilnem stroju, tako da postajajo z vsakim pranjem bolj mehke in voljne.

Prevent proAir

Prvovrstna kakovost, zračnost, enostavno za vzdrževanje.
Posebej primerno za dojenčke in majhne otroke.
Antialergijske posteljne prevleke Prevent proAir za vzmetnice, prešite odeje in vzglavnike so izdelane iz mešanice mikrovlaken, prepustnih za zrak in neprepustnih za pršice in alergene. So izjemno zračne kar je bilo potrjeno tudi s strani TÜV NORD, s čimer so izpolnjena merila za varnost. Ker je material izjemno lahek, prijeten za kožo in zelo dobro diha, je še posebej primeren za alergike, bolnike z nevrodermitisom, dojenčke in majhne otroke.
Prevleke so skrbno izdelane in podvržene strogim kontrolam kakovosti. Dobavljene so samo neoporečne posteljne prevleke. Tkanina ni impregnirana ali kemično obdelana, zato je še posebej vzdržljiva in enostavna za vzdrževanje. Prevleke lahko pri pranju kuhamo in sušimo v sušilnem stroju, tako da postajajo z vsakim pranjem bolj mehke in voljne.

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. / We use cookies to improve our website and your experience when using it. Za podrobnejšo obrazložitev si oglejte podrobnejše informacije.

Sprejemam piškotke / I accept cookies from this site