SlovenskoHrvaškoSrpskoEnglish

Hitri testi

Avstrijsko podjetje DIALAB GmbH je bilo ustanovljeno leta 1972 na Dunaju kot proizvajalec in distributer s področja laboratorijske diagnostike. S svojimi bogatimi dosedanjimi izkušnjami v razvoju in proizvodnji »in vitro« diagnostičnih pripomočkov ponuja širok asortiman svojih proizvodov, še posebno s področja klinične kemije, hitrih testov in serologije. Dialab s svojim strokovnim osebjem proizvaja široko paleto visoko kakovostnih reagentov, ki bazirajo na najnovejših tehnologijah in to mu je omogočilo, da se je uvrstil med velike svetovne ponudnike.

 

HITRI TESTI

DIAQUICK hitri testi so na voljo za profesionalno rabo in jih po namenu detekcije lahko razvrstimo v naslednje skupine:

 

Infekcijske bolezni

Nosečnost/Ovulacija

Tumorski markerji

Srčni markerji

Diabetes

Prepovedane droge

 

DIAQUICK hitri testi so kvalitativni in semi-kvantitativni imunokromatografski testi. Zasnovani so na reakciji antigen-protitelo, rezultat se po izvedenem testu vizualno interpretira.

Imamo tudi teste, ki so posebej certificirani za domačo uporabo. Namenjeni so odkrivanju nosečnosti in za načrtovanje zanositve - ovulacijski testi.

 

Testi so enostavni za uporabo in se lahko izvajajo ob kateremkoli času in kraju, brez dodatne potrebe po aparatu. Testi se lahko opravijo iz različnega vzorčnega materiala, odvisno od vrste testiranja: polna kri, serum, plazma, urin, blato, vzorci brisev, slina, pot, brisi površin.

 

Lastnosti in prednosti

V današnjih časih sta čas in strošek pomembna kriterija za izbiro prave testne metode. DIAQUICK hitri testi so enostavne izvedbe in dajejo kvalitativne in semi-kvantitativne rezultate v kratkem času 5-10 minut. Testi imajo že vgrajeno kontrolo kakovosti v obliki kontrolne črtice, ki se pojavi v območju kontrolnega pasu. Pakirani so individualno v visoko kvalitetno aluminijasto folijo. Vse te lastnosti DIAQUICK hitre teste naredijo idealen, cenovno učinkovit diagnostični pripomoček za hitro ugotavljanje širokega asortimana različnih parametrov.

 

Kakovost proizvodov

Vsaka proizvedena serija gre skozi Dialabovo redno kontrolo kakovosti. Vsi hitri testi, ki se prodajajo v EU, so CE-certificirani.

 

Oblike testov

Oblike testov, ki so na voljo so: kasete, multi-paneli, stiksi (lističi), kolektorji sline in brisi površin, multi-cupi.

 

pdf_small Katalog izdelkov

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. / We use cookies to improve our website and your experience when using it. Za podrobnejšo obrazložitev si oglejte podrobnejše informacije.

Sprejemam piškotke / I accept cookies from this site