SlovenskoHrvaškoSrpskoEnglish

Mikrobiologija

ELITech Group – ELITech Microbio

elitech_em

Podjetje ELITech Group je v zasebni lasti skupine družb in svetovni proizvajalec ter distributer in vitro diagnostične opreme in reagentov. Podjetje zagotavlja najboljšo ponudbo inovativnih, edinstvenih pa tudi rutinskih izdelkov za laboratorije. Z direktno prodajo v Evropi in Severni Ameriki in distribucijo v več kot 100 državah ponuja izdelke iz področij klinične kemije, mikrobiologije, imunologije in molekularne biologije iz svojih lastnih proizvodnih obratov.

ELITech Microbio je del ELITech skupine, ustanovljen leta 1989. Proizvaja mikrobiološke in imunološke laboratorijske kite - hitre teste. Proizvodnja je locirana v mestu Signes v Franciji. Podjetje je vodilno v svetu na področju identifikacije, štetja in testov občutljivosti mikoplazem, postaja pa tudi vodilno na področju kvasovk in drugih patogenih mikrobov.

Glavna področja/skupine izdelkov so:

  • diagnostika urogenitalnih mikoplazem
  • diagnostika patogenih kvasovk – mikologija
  • parazitologija
  • diagnostika infekcij urogenitalnega trakta
  • bakteriologija

pdf_small Katalog izdelkov

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. / We use cookies to improve our website and your experience when using it. Za podrobnejšo obrazložitev si oglejte podrobnejše informacije.

Sprejemam piškotke / I accept cookies from this site