SlovenskoHrvaškoSrpskoEnglish

Katetri

Medinorm Medizintechnik GmbH

Podjetje Medinorm Medizintechnik GmbH nudi široko paleto kvalitetnih izdelkov iz medicinskega PVC-ja za vsakodnevno rabo v bolnišnicah; od drenažnih sistemov pa do aspiracijskih ter urinskih katetrov vseh velikosti.

pdf_small Katalog izdelkov

Intra GmbH

Družba Intra v svojem prodajnem programu nudi specialne katetre in pripomočke za oddelke za anesteziologijo in intenzivno terapijo, internistične oddelke, za potrebe intenzivne in urgentne medicine, kardiologije in pnevmologije.

Uspeh nekega izdelka se bolj kot kdajkoli prej meri z visoko kvaliteto. Zato podjetje Intra zaposluje visoko usposobljene sodelavce in proizvodnja njihovih izdelkov poteka v najsodobnejših obratih. Vsi proizvodi so izdelani v skladu z določili GMP, torej uporabljajo samo najbolj čiste materiale najboljše kakovosti. Inovacija spada k njihovemu dnevnemu poslovanju, ki ga izvajajo v sodelovanju z zdravniki, ki se ukvarjajo z raziskavami in delujejo na univerzah in klinikah.

Proizvodi Intra se uporabljajo na najrazličnejših področjih medicine; bodisi v pnevmologiji, kjer specialni katetri služijo za odstranjevanje patoloških količin zraka in/ali tekočin iz plevralne votline, ali v intenzivni medicini in kardiologiji za invazivno merjenje arterijskega/venskega pritiska.

pdf_small Katalog izdelkov

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. / We use cookies to improve our website and your experience when using it. Za podrobnejšo obrazložitev si oglejte podrobnejše informacije.

Sprejemam piškotke / I accept cookies from this site