SlovenskoHrvaškoSrpskoEnglish

Okvirji za očala in ostali pomožni material

O podjetju Centrostyle

Centrostyle ponuja inovativne in kakovostne rešitve na področju optike. Na podlagi 30 letnih izkušenj na trgu smo skupaj z našo močno usmerjenostjo storitev in kakovosti, omogočili, da je postalo znano podjetje v Italiji in po vsem svetu.

Z našega sedežem v Vedano Olona, v Italiji smo povezani, z našim hčerinskim podjetjem v  Veliki Britaniji, pisarno v Španiji in prek mreže do 40 svetovnih distributerjev, kateri dobavljajo izključno optičnim verigam in trgovinam v več kot 80 državah.

Naše kakovostno in dobro nadzorovano avtomatsko skladišče omogoča, da ponudimo našim kupcem visoko raven storitev.

Da izpolnjujemo zahteve nenehno razvijajočega trga se naše dejavnosti osredotočene na študij, raziskave, razvoj in proizvodnjo inovativnih izdelkov, ki temeljijo na kakovosti, funkcionalnosti, modi in drugačnosti.

Naša asortiment izdelkov vključuje več kot 6000 izdelkov lastne blagovne znamke, potrjene v skladu z ustreznimi direktivami. Mnoge prodajne produkte lahko prilagodimo z logotipom stranke oz optike.

Naši glavni proizvodnji program so:

SERVIS CENTER
Vse za optične servise, za hitro in visoko kakovost storitev.
Rezervni deli za korekcijske okvirje, orodje in stroji za popravilo in montažo očal.

PRIPOMOČKI
Vse za čiščenje in zaščito očal, etuiji , verižice in vrvice, čistilne krpice z mikrovlakni , čistilni spreji za leče očal in pribor za kontaktne leče.
Vsi izdelki so funkcionalni v skladu z zadnjimi modnimi trendi.


GLASSES & GLASSES
Imamo očala s katerimi se soočajo globalne zahteve in sicer bralna očala, športna očala in okvirji za prosti čas. Specializirani smo na področju otroških sončnih, korekcijskih okvirjev za otroke in bralnih očala za odrasle. Za naša očala je značilno da so lastnega dizajna.

VISION CARE
Izdelki, razviti za izpolnjevanje posebnih zahtev, od klasičnih povečevalnih stekel do velikih povečevalnih tehničnih instrumentov in pripomočkov za slabovidne. Naš program obsega tudi tehnične izdelke iz mednarodnih podjetij, ki so vodilni na trgu v tem sektorju.

Centrostyle: od leta 1978, več kot 30 let izkušenj!

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. / We use cookies to improve our website and your experience when using it. Za podrobnejšo obrazložitev si oglejte podrobnejše informacije.

Sprejemam piškotke / I accept cookies from this site