SlovenskoHrvaškoSrpskoEnglish

Odrasli psi

SATISFACTION REGULAR MINI za odrasle pse malih pasem

Satisfaction regular mini je hrana posebno oblikovana za odrasle pse (od 6 mesecev do 7 let) malih pasem (do 10 kg telesne teže).

Psi malih pasem imajo dolgo življenjso dobo in zaradi tega moramo posebno posvetiti skrb pravilni prehrani, da jim tekom celega življenja zagotovimo potrebno energijo za njihovo zelo aktivno življenje, ter preprečimo možne prebavne težave. Zmanjšana velikost briket je idealna za jemanje in zvečenje hrane malih pasem.

Glede na visoko vsebnost svežega piščanca in riža je hrana zelo hranljiva in jo priporočajo za uravnavajo delovne aktivnosti psa, za kvalitetno delovanje mišic, pravilno strukturo kosti, ter za ohranjanje zdravja in popolno kondicijo psov.

 

SATISFACTION REGULAR MEDIUM za odrasle pse srednje velikih pasem

Satisfaction regular medium je idealna hrana za odrasle pse (1 do 7 let starosti) srednje velikih pasem (10 do 25 kg). Glede na visoko vsebnost svežega piščanca in riža je hrana zelo hranljiva in jo priporočajo za uravnavanje delovne aktivnosti psa, za kvalitetno delovanje mišic, primerno strukturo kosti, ter za ohranjanje zdravja psov.

 

SATISFACTION REGULAR MAXI za odrasle pse velikih pasem

Satisfaction regular maxi je hrana posebno primerna za odrasle pse velikih pasem(več kot 25 kg) od 2 do 7 let.

Glede na visoko vsebnost svežega piščanca in riža je hrana zelo hranljiva in jo priporočajo za uravnavanje delovne aktivnosti psa, za pravilno delovanje mišic, pravilno strukturo kosti, ter za ohranjanje zdravja in popolno kondicijo psov. Velikost briketov je prilagojena velikosti psov, kar omogoča večjim pasmam psov lažje jemanje hrane.

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. / We use cookies to improve our website and your experience when using it. Za podrobnejšo obrazložitev si oglejte podrobnejše informacije.

Sprejemam piškotke / I accept cookies from this site