SlovenskoHrvaškoSrpskoEnglish

Aptus skin care

BIORION TABLETE

biorion_tabletePopolna dietetična mešanica za pse in mačke za nego kože, spodbujanje rasti dlake in krepljev

Metionin, biotin

Biotin se potrebuje za zdravo kožo, dlako in kremplje. Metionin sodeluje pri povečanju učinka biotina (sinergističen učinek). Biorion se daje psom in mačkam za spodbujanje rasti in dobro počutje kože, dlake in krempljev. Znaki pomanjkanja biotina so: suha dlaka, dlaka brez sijaja, pomanjkanje pigmenta, izpadanje dlake, suha koža in krhki kremplji, ki se luščijo. Poteba po biotinu se poveča v času rasti, brejosti in laktacije. Primankljaj metionina lahko povzroči bolezni kože in dlake.

 

EFORION FORTE KAPSULE

eforionPopolni dietetični pripravek za pse in mačke, ki vsebuje bistvene nenasičene maščobne kisline in se uporablja za vzdrževanje kože, dlake in krepljev

Vitamin E, Biotin, Cink, linolenska kislina, eikozapentaenojske kisline, dokozaheksaenojske kisline

Eforion forte kapsule vsebuje omega-3 in omega-6 maščobne kisline v razmerju, ki odgovarja živalim. Eforion forte kapsule se uporablja za vzdrževanje kože, dlake in krempljev. Dajanje maščobnih kislinskih preparatov je potrebno predvsem pri dieti z nizko vsebnostjo maščob ali pri dajanju suhe hrane. Eforion forte kapsule se daje za izboljšanje kvalitete dlake, zaščite kože in zmanjšanja luščenja kože.

 

EFORION OLJE

eforionPopolni dietetični pripravek za pse in mačke, ki vsebuje bistvene nenasičene maščobne kisline in se uporablja za vzdrževanje kože, dlake in krepljev

Vitamin E, linolenska kislina, eikozapentaenojske kisline, dokozaheksaenojske kisline

Eforion olje vsebuje omega-3 in omega-6 maščobne kisline v razmerju, ki odgovarja živalim.

Eforion olje se uporablja za vzdrževanje stanja kože, dlake in krempljev. Dajanje maščobnih kislinskih preparatov je potrebno predvsem pri dietah z nizko vsebnostjo maščob ali pri dajanju suhe hrane. Eforion olje se daje za izboljšanje kvalitete dlake, zaščito kože in zmanjšanja luščenja kože.

 

 

 

IRIS FARMACIJA d.o.o. BEOGRAD

Bul. Mihajla Pupina 10/z/IV
RS-11000 Beograd
Srbija
kontakt_spodaj

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. / We use cookies to improve our website and your experience when using it. Za podrobnejšo obrazložitev si oglejte podrobnejše informacije.

Sprejemam piškotke / I accept cookies from this site