SlovenskoHrvaškoSrpskoEnglish

Mladiči

SATISFACTION PUPPY MINI za mladiče psov majhnih pasem

Izdelek je posebej primeren za odstavljene mladiče vseh pasem in za odraščajoče mladiče psov malih pasem (teža odraslih psov 1,5 – 10 kg).

V času rasti, se potrebe po hranljivih substancah spreminjajo ne samo glede na pasmo ampak tudi glede na starost psa. Hrana Satisfaction puppy mini, je bogata z beljakovinami (20% beljakovin svežega piščanca) in na energiji (piščančja maščoba in riž) , ter vsebuje uravnoteženo razmerje kalcija in fosforja.

 

SATISFACTION PUPPY MEDIUM za mladiče psov srednjih pasem

Izdelek je posebej primeren za mladiče psov srednjih pasem (teža odraslih psov od 10 kg do 25 kg). V času rasti, se potrebe po hranljivih substancah spreminjajo ne samo glede na pasmo ampak tudi glede na starost psa. Hrana Satisfaction puppy medium, je bogata z beljakovinami (20% beljakovin svežega piščanca) in na energiji (piščančja maščoba in riž) , ter vsebuje uravnoteženo razmerje kalcija in fosforja.

 

SATISFACTION PUPPY MAXI za mladiče psov velikih pasem

Satisfaction puppy maxi, je hrana prilagojena posebno mladičem velikih pasem (več kot 25 kg - teža odraslega psa) v starosti od 1 do 24 mesecev.

Z visoko vsebnostjo beljakovin svežega piščanca in riža in visoko prebavljiva, je idealna hrana za zdravo prehrano mladiča.

 

 

IRIS FARMACIJA d.o.o. BEOGRAD

Bul. Mihajla Pupina 10/z/IV
RS-11000 Beograd
Srbija
kontakt_spodaj

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. / We use cookies to improve our website and your experience when using it. Za podrobnejšo obrazložitev si oglejte podrobnejše informacije.

Sprejemam piškotke / I accept cookies from this site